Als je gebruik maakt van de website https://www.brandingvooratleten.nl, ga je akkoord met de voorwaarden en bepalingen zoals hieronder beschreven. Als je het niet eens bent met deze voorwaarden, verzoeken wij je vriendelijk om onze website niet te gebruiken.

Auteursrecht

Alle inhoud op deze website, inclusief tekst, afbeeldingen, logo’s, en andere materialen, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van Branding voor Atleten of de respectievelijke eigenaren met toestemming van wie wij dergelijke inhoud gebruiken. Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te kopiëren, reproduceren, verspreiden, wijzigen of op enige andere wijze te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Branding voor Atleten.

Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Wij streven ernaar om accurate en actuele informatie te verstrekken, maar kunnen niet garanderen dat de informatie op enig moment volledig, accuraat of up-to-date is. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico. Branding voor Atleten aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade of letsel als gevolg van het gebruik van de informatie op deze website.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van derden.

Fabian Duijzend turnt 23 tot 30 uur per week bij Turnacademie Regio Zwolle.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze disclaimer op enig moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig te controleren of er wijzigingen zijn aangebracht. Door het gebruik van deze website na wijzigingen in deze disclaimer, ga je akkoord met de herziene voorwaarden.

Voor vragen over deze disclaimer kun je contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.

Laatst bijgewerkt: 12 oktober 2023